Versio

Ben je op zoek naar een webhoster, wil je een domeinnaam registreren of zoek je veiligheid door middel van een SSL certificaat? Versio maakt het jouw gemakkelijk! Wij behoren tot een van de snelst groeiende webhosting bedrijven. Wat wij bieden? Webhosting, Domennamen, SSL certificaten en de vastberadenheid en kracht om de best mogelijke service tegen de meest voordelige prijzen aan te bieden!

VERSIO, DE DRIEDUBBELE BEDREIGING VOOR DE WEBHOSTING SECTOR: PREMIUM KWALITEIT, LAGE PRIJZEN EN SNELLE SUPPORT

Versio is ontstaan uit de wens een simpele benadering voor webhosting te creëren. We bieden gebruikersvriendelijke interfaces aan onze snel groeiende klantenkring. Het team van Versio is jong en nieuw in de sector, bijeengebracht op basis van de toewijding aan klantenservice en innovatiedrang. Daarbij bieden we een rechttoe rechtaan benadering van webhosting en domeinregistraties.

Het opstarten en draaiende houden van jouw website zou niet geteisterd moeten worden door pagina’s gecompliceerde code en technisch jargon. Jij wilt resultaten zien, met een eenvoudig te beheren pakket dat naar wens aangepast kan worden. Het maakt niet uit of je de bandbreedte van jouw bandnaam of de IMAP van uw IMAX niet weet. Versio biedt een netwerk van support; van videohandleidingen tot een helpdesk voor onze klanten en alles wat daartussenin zit.

Sluit je aan bij meer dan honderdduizend andere tevreden klanten! Kies een bedrijf dat de voordeligste prijzen en allerbeste kwaliteit te bieden heeft. Zowel bedrijven als consumenten kunnen van onze diensten gebruikmaken.

Jij bedenkt een pakkende domeinnaam, wij doen de rest!

Versio is deelnemer van SIDN (.nl), DNS Belgium (.be), EURid (.eu) en Nominet (.uk).